Voor wie is de cursus bedoeld?

De cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is in klassieke homeopathie en die zich hier graag praktisch mee bezig wil gaan houden. Ofwel "Homeopathie voor thuis". Ook als je meer te weten wilt komen over wat homeopathie nou eigenlijk is (en wat niet!) raden we je van harte aan om deel te nemen. Daarnaast kan het een goede opstap zijn om kennis te maken met onze beroepsopleiding.

Voor ouders van kleine kinderen is de cursus ook bijzonder geschikt, omdat je met kleine kinderen nogal eens te maken krijgt met acute infectieziektes en ongelukjes. Tijdens de cursus leer je wat je zelf wel en niet kunt behandelen. Ook komen sportblessures aan bod en de cursus is ook zeer interessant voor iedereen die huis-tuin-en-keukenklachten en -ongelukken liever op een natuurlijke manier wil ondersteunen.

Voor partners, vrienden en familieleden van studenten van de Academie voor Klassieke Homeopathie is het een mooie manier om hen kennis te laten maken met hun toekomstige beroep. En tenslotte is de cursus bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de kracht van de natuur, van het planten-, dieren- en mineralenrijk en daar meer van wil weten en mee wil gaan doen.

Direct inschrijven? Dat kan hier

Homeopathie, was dat niet iets met kruiden ofzo?

Nee, dat klopt niet helemaal. Homeopathische geneesmiddelen kunnen wel gemaakt zijn van kruiden, maar het zijn geen kruidenpreparaten. Hoe het wel zit, leggen we uit tijdens deze cursus.

Zwolle te ver?

Heb je interesse in onze eerstehulpcursus, maar is Zwolle te ver weg? Mogelijk kunnen we de cursus ook bij jou in de buurt geven; Als je minimaal 10 mensen weet die de cursus ook zouden willen volgen en een geschikte ruimte bij jou in de buurt weet, dan kunnen we naar je toekomen om deze cursus bij jou in de buurt te geven.
Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via het contactformulier.