Waar, wanneer en hoeveel?

In het voorjaar van 2022 zijn de cursus data:

In Zwolle

 • Zaterdag 12 maart en 23 april 2022
 • Tijdstip: 10.00 uur - 17.00 uur.
 • Kosten: €99,00 (inclusief syllabus) voor 2 dagen 
 • Direct inschrijven kan hier

Deze lessen worden gegeven door onze praktijkjaarstudenten of Khio's (Klassiek Homeopaten in Opleiding) als onderdeel van hun afstudeerproject onder begeleiding van onze ervaren docenten

Locatie Landstede, Dokterspad 2, 8025 AW, Zwolle

Het minimum aantal deelnemers is 8 en het maximum aantal deelnemers is 25

Wil je weten hoe we met jouw privacy omgaan? Klik dan hier

Wat kost het?

Zwolle:

Zaterdag 12 maart en 23 april 2022.

De cursus kost € 99,00 inclusief een uitgebreide map met het cursusmateriaal (ongeveer 110 pagina's A4), koffie en thee.

De eerste dag doe we kort de basisprincipes van de homeopathie, daarna de Eerste hulp situaties met vallen, stoten, schaven, kneuzen, verrekken, sportblessures e.d. Daarnaast kijken we naar steken en beten van dieren en insecten.

Op de tweede dag doen we brandwonden, reisziekte en misselijkheid en kijken we naar verkoudheden, griep, koorts en staan we kort stil bij enkele kinderziektes.

Tincturen, zalven en dergelijke kunnen gedurende de cursus aangeschaft worden.

Hier kun je je inschrijven

Waar worden de cursussen gegeven?

ROC Landstede, Dokterspad 2, 8025 AW, Zwolle

Je kunt ons goed bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Gratis parkeren op eigen terrein.

Met de auto:

Vanuit het noorden:

Neem op de A28 de afslag Zwolle Noord (afslag 20). Onderaan de afrit sla je linksaf. Rijd onder de snelweg door de Ceintuurbaan op. Zie verder onder 'In Zwolle'.

Vanuit Kampen en de polders:

Vanuit Almere en Lelystad is het, het gemakkelijkst om eerst naar de A28 te rijden en dan de beschrijving vanuit het zuiden te volgen. Vanuit Kampen, Dronten en Emmeloord kun je het beste de N50 nemen. Die sluit aan op de A28. Volg vanaf daar de beschrijving 'Vanuit het zuiden en de Randstad'.

Vanuit het zuiden en de Randstad:

Neem op de A28 de afslag Zwolle Noord (afslag 20). Onderaan de afrit sla je rechtsaf de Ceintuurbaan op. Zie verder onder 'In Zwolle'.

In Zwolle:

Volg de Ceintuurbaan tot je aan je linkerhand het Isala ziekenhuis ziet verschijnen. Dat is bij de vierde verkeerslichten vanaf de snelweg, vlak na het voetbalstadion. Let op: houd je aan de aangegeven snelheid!! Veel controles en flitscamera's hier.
Sla hier linksaf de Dokter van Heesweg in. Sorteer voor op rechtdoor (dus niet linksaf de Dr. Stolteweg inslaan!). Neem vervolgens de tweede weg links. Dit is het Dokterspad. Parkeren kan links op het parkeerterrein. Neem de grote gele hoofdingang aan je rechterzijde om ons te bereiken. 

Vanuit het oosten over de provinciale weg:

Vanuit Almelo/Enschede:

Zorg je dat je op de N35 komt richting Heino en Raalte. Volg deze weg tot in Zwolle waar deze weg de Ceintuurbaan heet. Zie verder onder 'in Zwolle'.

Vanuit de richting Deventer:

Zorg dat je op de N337 komt (die loopt van Deventer langs de IJssel naar Zwolle langs Wijhe, Olst en Windesheim). Zodra je Zwolle inrijdt, sla je rechtsaf de Oldeneeallee op. Volg deze tot aan het einde en sla dan linksaf de N35/Ceintuurbaan op. Zie verder onder 'In Zwolle'.

In Zwolle:

Rijd over de Ceintuurbaan onder de spoortunnel door en sla bij de derde verkeerslichten rechtsaf de Dokter van Heesweg in. Daar sorteer je voor op rechtdoor (sla dus niet linksaf de Dr. Stolteweg in!). Neem de tweede weg links: het Dokterspad. Parkeren kan links op het parkeerterrein. Neem de grote gele hoofdingang aan je rechterzijde om ons te bereiken.

Grotere kaart weergeven

Met het openbaar vervoer:

Zwolle heeft maar één station. Neem voor het station de bus naar het Isala ziekenhuis. De busrit duurt ongeveer 15 minuten. Je kunt de volgende bussen nemen:

 • Stadsbus
  • Bus 1 Station - Oosterenk
 • Synthus - streekbus
  • Bus 40 richting Meppel
  • Bus 70 richting Steenwijk
  • Bus 166 richting Raalte
  • Bus 167 richting Ommen

Je kunt ook een OV-fiets huren op het station. Het is ongeveer 10 minuten fietsen (iets meer dan 3 kilometer).
Of als je van een stevige wandeling houdt ..... het is ± 40 minuten lopen. Hieronder vind je een kaart met de snelste route.

De cursus ook bij jou in de buurt? Dat kan!

Heb je interesse in onze Eerste Hulp met Homeopathie cursus, maar is Zwolle te ver weg? Mogelijk kunnen we de cursus ook bij jou in de buurt geven. Als je minimaal 10 mensen weet die mee zouden willen doen en als je een goede ruimte weet waar de cursus gegeven zou kunnen worden, dan kunnen we naar jou toe komen om de cursus te geven. Neem contact met ons op voor overleg via het contactformulier.

www.AvKH.nl